Gdje je nestala serija "The Orville"?

utorak, 29. rujna 2020.

Seth MacFarlane, tvorac serije i jedan od glavnih glumaca, otkrio je kakva je budućnost popularne ZF serije

Prošlo je skoro godinu i pol otkako je emitirana finalna epizoda druge sezone serije The Orville i fanovi serije već su se počeli pitati hoće li ikada ugledati njen nastavak.

Tvorac serije i jedan od glavnih glumaca, Seth MacFarlane, u razgovoru sa svojom kolegicom iz serije Jessicom Szohr, otkrio je detalje vezano uz treću sezonu, koju su odlučili maknuti s Foxa i prebaciti na Hulu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Great catching up earlier this month with my friend and creator of @theorville, @macfarlaneseth.

A post shared by Jessica Szohr (@jessicaszohr) on

Kada je stigla odluka o promjeni mreže MacFarlane je rekao kako im je plan nove epizode imati spremne za izlazak krajem 2020. godine. No par mjeseci kasnije krenula je pandemija koronavirusa, koja je dodatno odgodila cijelu priču.

"Jedino što mogu reći jest da radimo na tome. Radimo vrlo vrijedno. Pogodila nas je ova pandemija, kao i sve, ali radimo na tome.", otkrio je MacFarlane. Szohr je u razgovoru otkrila kako je produkcija treće sezone već bila krenula kada je stigla pandemija.

"Bilo je mnogo nagađanja o tome hoće li se serija vratiti. Serija je još uvijek prioritet za mene i cijelu ekipu. Imamo sezonu koju trebamo završiti i završit ćemo ju.", dodao je MacFarlane. No kada će to točno biti još se ne zna jer sada pokušavaju organizirati cijelu produkciju da bude po protokolima pandemije i sigurno za sve. "Vratit ćemo se uskoro.", jedino je što je tvorac serije otkrio.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti