Samuel L. Jackson ponovno kao Nick Fury

ponedjeljak, 28. rujna 2020.

Disney+ u pripremi ima novu Marvelovu seriju, u kojoj ćemo ponovno gledati bivšeg direktora SHIELD-a

Disney i Marvel očito puno nade (i novaca) polažu u svoje MCU Disney+ serije, jer ih imaju u planu već nekoliko. U jednu od tih serija ubacit će i jednog od poznatijih MCU likova - Nicka Furyja, a Samuel L. Jackson ponovno će se naći u toj ulozi.

Nick Fury jedan je od najvažnijih MCU likova, koji je često "iza kulisa" i vodi cijelu priču s vrha. Agent kojeg utjelovljuje Jackson bivši je direktor SHIELD-a, a prvi smo ga puta vidjeli u filmu Iron Man.

Film Iron Man i začetnik je cijele Marvelove filmske priče, a Furyja smo imali prilike gledati u velikom broju Marvelovih filmova, a posljednji put u filmu Spider-Man: Daleko od kuće, gdje se nalazio na Skrullovom svemirskom brodu gdje je pomagao oko pripreme SWORD-a (Sentient World Observation and Response Team).

Nova serija u kojoj ćemo gledati Jacksona u ulozi Furyja za sada nema nikakve detalje, jedino što znamo jest da će cijeli projekt nadgledati Kyle Bradstreet kao showrunner.

Koje nas sve Marvel serije očekuju na Disney+ platformi još ne znamo, ali znamo da je prva na redu za izlazak serija WandaVision, čiji smo trailer imali prilike vidjeti neki dan.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti