TV Preporuke dana – Nedjelja 27.9.

nedjelja, 27. rujna 2020.

Ova nedjelja ne donosi posebno velik izbor filmova, ali kreće nova sezona omiljenog showa "Tvoje lice zvuči poznato"!

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 27.9.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:15 sati
Osam novih kandidata, zvučna imena hrvatske showbiz scene, spremno je za veliki izazov – proći zahtjevan proces transformacije, stati na binu najzabavnijeg showa u Hrvatskoj i dati sve od sebe da bude što sličniji originalu!

Katarina Velika, HTV 2 u 21:50 sati
Prošlo je nekoliko godina. Pavlova nova supruga pokazala se nevjernom. Grigorij Orlov poludi. Katarina nalazi njemačku zaručnicu za Pavla. Obeshrabren zbog svoje pokojne ljubavnice, Pavel ne očekuje da će se zaljubiti u novu princezu. No zaljube se jedno u drugo, vjenčaju i dobiju dijete. Katarina oduzima dijete, ali poslije shvati da griješi. Spomenik Petru Velikom napokon je dovršen.

FILMOVI

Gospodar prstenova: Dvije kule, Doma TV u 19:55 sati
Nakon što je čarobnjak Gandalf nestao u provaliji, a Prstenova se družina raspala na tri dijela, hobit Frodo nastavlja put prema Mordoru sa svojim najboljim prijateljem Samom. Iako iznemogao, mučen priviđenjima i u bijegu pred okrutnim orkama, Frodo ne odustaje od zadatka koji mu je povjerio Gandalf. Froda i Sama presrest će nekadašnji vlasnik prstena Gollum…

Kramer protiv Kramera, HTV 2 u 20:05 sati
Žena napusti muža kako bi se posvetila svojoj karijeri i svojim interesima. Njemu ostavi njihovo dijete, s kojim otac nije bio posebno blizak. Sad se otac mora baviti i sinom, a mora i zarađivati za život. I baš kad se otac i sin potpuno zbliže i jako zavole, majka se vraća i želi uzeti sina. Sve završava na sudu...

Bean... film vrhunske katastrofe, RTL u 22:20 sati
Bean je čuvar slika u britanskoj Nacionalnoj galeriji kojeg osoblje i uprava ne podnose. Zato sa zadovoljstvom prihvaćaju prijedlog da Bean galeriju predstavlja u Los Angelesu, gdje je Galerija "Grearson" otkupila slavnu sliku "Whistler's Mother". Jedan od službenika u galeriji, David Langley donosi fatalnu odluku da britanskog "stručnjaka" ugosti u vlastitoj kuća. To donosi katastrofu jer nespretni Bean odmah izazove antipatije supruge i dvoje djece.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti