TV Preporuke dana – Petak 25.9.

petak, 25. rujna 2020.

Današnja večer donosi tek nekoliko (već gledanih) filmova, ali dvije nove serije

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 25.9.

SERIJE / EMISIJE

Einstein - Teorija ljubavi, HTV 2 u 21 sat
Jedan od najvećih genija 20. stoljeća, slavni fizičar Albert Einstein, otkrio je da je intelekt moćan afrodizijak. No uspješne i lijepe žene koje su se zaljubile u tog velikana morale su se suočiti s činjenicom da je Einstein najviše volio znanost.

Bitka na Galipolju, 32 sata, HTV 2 u 22:40 sati
U bitci koja je započela 25. travnja 1915. i kojim je započeo kopneni rat za Galipolje, 1050 vojnika pod zapovjedništvom majora Mahmuta Sabrija 32 sata je bez ikakve pomoći i podrške odolijevalo daleko nadmoćnijem neprijatelju i zaustavilo neprijateljsko napredovanje. Serija nam priča priču tih heroja.

FILMOVI

Putnik, HTV 1 u 20:10 sata
Michael je obiteljski čovjek i prodavač osiguranja koji svakodnevno s posla kući putuje vlakom. Jednog poslijepodneva njegovu sigurnu rutinu prekida misteriozna neznanka, koja ga obasipa intrigantnim osobnim pitanjima. Micheal se susreće s ponudom koju ne može odbiti te biva prisiljen identificirati skrivenog putnika, uljeza na svom vlaku, prije zadnjeg zaustavljanja.

Tako to ide, Nova TV u 22:10 sati
Egoističnog, antipatičnog i samoživog prodavača nekretnina jednoga dana sin s kojim godinama nije bio u kontaktu zamoli da mu pričuva kćer dok je on na putu. Ova naizgled obična molba ne bi zvučala čudno da je stari čangrizavac znao da uopće ima unuku.

Ex Machina, RTL u 23:55 sati
Mladi programer Caleb veseli se što je upravo on, od svih zaposlenika, dobio priliku provesti nekoliko danas s glavnim direktorom svoje tvrtke. No, ono što se čini kao poziv na neobavezno druženje, u stvari je početak eksperimentq u kojem će Caleb iskušati granice svoje ljudskosti nakon što upozna umjetno stvoreno biće u prelijepom ženskom tijelu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti