Još jedan prekrasan trailer za "Over the Moon" koji stiže za mjesec dana

četvrtak, 24. rujna 2020.

Animirana avantura za djecu (i odrasle) uskoro stiže na Netflix

Foto: YouTube

Jedan od potencijalni favorita za Oskara dobio je svoj novi trailer!

Riječ je o animiranoj avanturi za najmlađe, ali i one starije, Over the Moon, koja će se svojom animacijom, pričom i glazbom možda moći stati uz bok Disney i Pixar ovogodišnjim ostvarenjima.

Film inspiraciju vuče iz kineske umjetnosti i mitologije, a radnja prati pametnu 13-godišnju djevojčicu Fei Fei (Cathy Ang) koja želi osjetiti majčinu prisutnost nakon njezine smrti pa će uz puno truda, strpljenja i znanja napraviti raketu za put na Mjesec. Tamo želi dokazati postojanje legendarne Božice Mjeseca o kojoj joj je majka pričala pa odlazi na avanturu kakvoj se nije nadala ni u najluđim snovima! Naravno, sve uz pomoć prijatelja.

Režiju potpisuju Oskarom nagrađeni Glen Keane koji kao animator stoji iza raznih Disneyevih hitova, te John Kahrs, a scenarij je napisala Audrey Wells. Glasove su posudili velike zvijezde: Phillipa Soo, Ken Jeong, John Cho, Margaret Cho, Kimiko Glenn i Sandra Oh.

Over the Moon već se dugo spominje kao jedan od favorita za Oskara i to uz veće animirane filmove kao što su Duša (tek treba izići), Naprijed i Trolovi: Svjetska turneja. Budući da je ova godina specifična zbog pandemije koronavirusa mnogi pretpostavljaju kako će se borba za najbolji animirani film voditi između streaming servisa i Pixara.

Animirani film Over the Moon bit će dostupan na Netflixu od 23. listopada.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti