CineStar TV Premiere 1: Boja iz svemira

nedjelja, 20. rujna 2020.

Novu dimenziju horora s odličnim Nicolasom Cageom u glavnoj ulozi, pogledajte 20. rujna u 20:00h na CineStar TV Premiere 1

 

COLOR OUT OF SPACE, SAD, Malezija, 2019., 106 min.
Režija: Richard Stanley
Uloge: Nicolas Cage, Joely Richardson, Madeleine Arthur, Elliot Knight, Tommy Chong
Kategorija: Horor, Misterija, SF

Noćna mora iz svemira koja dolazi iz uma H. P. Lovecrafta i od kultnoga redatelja, Richards Stanleyja slijedi Nathana Gardnera (Nicolas Cage), Theresu Gardner (Joely Richardson) i njihovo troje djece, (Madeleine Arthur, Brenden Meyer i Julian Hilliard), čiji nedavni povratak seoskom životu brzo poremeti pad meteorita ispred kuće.

Tajanstveni aerolit čini se da se rastopio u zemlju, i zarazio i zemlju i sve oko nje. Mutantski oblici flore u boji počinju klijati, a životinje se bizarno deformirati. Gardneri shvate da su i oni podložni izvanzemaljskim patogenima i moraju pobjeći zaraznom oblaku koji je zahvatio njihovu farmu. Uz pomoć prijateljskog hidrologa (Elliot Knight) i ekscentričnoga susjeda (Tommy Chong), obitelj kreće u bitku s nejasnim entitetom kojega jedva da razumiju.

Kakve šanse ima nekoliko ljudskih bića protiv sile koja je sposobna premostiti jaz između svjetova, stvorenja noćnih mora koja postoje iznad granica ljudskoga spektra?

Redatelj Richard Stanley uspješno je ekranizirao prilično složenu priču H.P. Lovecrafta. Napeti horor Boja iz svemira možete pogledati 20. rujna u 20:00h na CineStar TV Premiere 1

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti