TV Preporuke dana – Petak 18.9.

petak, 18. rujna 2020.

Današnja večer donosi tek nekoliko (već gledanih) filmova

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 18.9.

SERIJE / EMISIJE

Raskid, HTV 2 u 20:05 sati
Nakon otkrića svog i Christiejevog preljuba, Hannah se pokušava iskupiti i spasiti brak.

FILMOVI

Batman i Robin, RTL u 21:10 sati
Kako bi uništio sve stanovnike Gothama, zli Mr. Freeze (Arnold Schwarzenegger) planira zalediti cijeli grad, u čemu mu pomaže smrtonosna Poison Ivy (Uma Thurman), botaničarka kojoj biljke predstavljaju mnogo više od ljudi. Zavodljiva Ivy uspije posvađati legendarnog Batmana (George Clooney) i njegovoga vjernog pomoćnika Robina (Chris O'Donnell) pa se čini kako Gothamu zaista nema spasa…

Veza bez obveza, Nova TV u 22:10 sati
Ovo je priča o lovcu na talente koja zapošljava novog urednika magazina s kojim se uskoro upušta u seksualnu vezu. Bez ikakvih obveza, na početku se čini da njihovo "partnerstvo" zbilja funkcionira, ali samo do onog trenutka kad lik kojeg u filmu portretira Justin Timberlake ne shvati da je zapravo zaljubljen u svoju novu kolegicu koja je oko bacila na drugog partnera.

Kaos u Bangkoku, HTV 1 u 23 sata
Joe (Nicolas Cage) je plaćeni ubojica koji ima iza sebe podužu "karijeru" i jako je cijenjen. Na tajnom je zadatku u Bangkoku, gdje u roku od mjesec dana mora ubiti četvoricu mafijaša i njihovog šefa, zloglasnog Surata. Kako bi se lakše snašao, on unajmi sitnog kradljivca Konga da mu pomogne u nekim jednostavnijim poslovima. Iako unaprijed ima namjeru ubiti Konga, Joe se na neobičan način sprijatelji s njim i odluči ga poštedjeti, tim više što shvati da mladić raspolaže s jako puno njemu potrebnih podataka.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti