Nova turska serija "Gulperi" od ponedjeljka na Novoj TV

subota, 19. rujna 2020.

Nepravda joj je uzela sve i okrenula djecu protiv nje, ali ona neće odustati i borit će se za njih

Foto: Nova TV

Nova TV na male ekrane donosi novu tursku dramsku seriju Gulperi s Nurgül Yeşilçay koja tumači Gulperi i koju smo gledali u televizijskoj uspješnici Tuđi život.

Gledatelji će imati prilike pratiti zamršenu ljubavnu i životnu priču žene odrasle u patrijarhalnom društvu koje je sputavalo njezine ambicije. Okovi tradicije Gulperi su gurnuli u još veći ponor kada joj zbog spleta okolnosti budu oduzeta djeca, a obitelj koja joj je trebala biti utočište na najgori mogući način pokuša okaljati njeno ime. U njezin se život vraća Kadir u kojeg je bila zaljubljena kao tinejdžerica i pomaže joj da preuzme kontrolu nad svojom sudbinom.

Gulperi je odrastala u tradicionalnom društvu u kojem dominiraju muškarci. Nadu za spas pronalazi u Ejupu s kojim se vjenča i ode živjeti u njegovu obiteljsku kuću u Taşkınhanu.

Nakon smrti supruga koji umire na poslovnom putu u Siriji, Gulperi ostaje sama s troje djece (Bedriye, Hasan i Can) i tada počinje njezina borba za preživljavanje. Svekar i svekrva je okrivljuju za smrt supruga, a ona u samoobrani rani šogora zbog čega će završiti u zatvoru te će joj djeca biti oduzeta. Nakon izlaska iz zatvora svekar i svekrva je prisiljavaju da se preseli u Istanbul i napusti djecu. Napeta i emotivna drama u kojoj ćemo pratiti nastojanja majke da djecu vrati u svoje okrilje, malo koga će ostaviti ravnodušnim. 

Nova turska serija Gulperi od ponedjeljka 21. rujna u 18.15 sati na Novoj TV! 

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti