Započelo snimanje showa "Farma More i Maslina"

nedjelja, 16. kolovoza 2020.

Započelo snimanje u Dalmaciji: Jedan od jakih jesenskih aduta Nove TV je i reality show - novi koncept, nova lokacija - "Farma More i Maslina"

Nakon nešto više od godine i pol pauze, najpopularniji reality show u svijetu i najgledaniji reality u Hrvatskoj, vraća se na Novu TV, a s novom, sedmom sezonom showa Farma More i Maslina koja je započela sa snimanjem, dolazi i niz noviteta. Jedan od njih je da farma mijenja svoju dosadašnju lokaciju i seli se – u srce Dalmacije.

No, osim nove lokacije Farma mijenja i svoje ruho. U dosadašnjim sezonama život na farmi odvijao se poput onoga od prije 100 godina, a sada Farma More i Maslina predstavlja svoje novo izdanje – postaje moderna i luksuzna farma s tekućom vodom i suvremenom tehnologijom.

S ovim zaokretom u produkciji koji donosi jedan potpuno novi doživljaj i uzbuđenje, novim farmerima obavljanje svakodnevnih zadataka, kao i sam život na farmi, bit će utoliko olakšan, no hoće li znati iskoristiti blagodati suvremenosti u obavljanju farmerskih zadataka, ostaje nam za vidjeti. U proteklim sezonama, farmeri su bili uspješni stočari i ratari, a sada će se upoznati s novom djelatnosti te postati i ribari.

''Jako se veselim novoj sezoni Farme, štoviše iz razloga što se sada selimo u Dalmaciju! Opijeni suncem i morem naši farmeri će zasigurno uživati u svojoj novoj avanturi – a tko ne bi?'', kazala je voditeljica Mia Kovačić i dodala: ''Naravno, sve ono što je temelj naše Farme i dalje ostaje na svojoj vrijednosti – a to je da se cijeni i nagrađuju rad i sloga. Obraditi svoj vrt i prehraniti se vlastitim rukama je neprocjenjivo, a vidjet ćemo koliko će naši novi farmeri biti uspješni u tome''.

Farma je uspješni svjetski reality format koji je premijerno emitiran 2008. godine, a u Hrvatskoj su gledatelji imali priliku pogledati uspješnih šest sezona showa koji su svaki put zasluženo ponijeli titulu najgledanijeg reality showa u Hrvatskoj.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >