Napokon otkriven datum premijere nove sezone "Farga"

utorak, 11. kolovoza 2020.

Četvrta sezona popularne antologijske serije trebala je izaći još u travnju, ali je pandemija pomrsila planove

Čini se kako se napokon nastavlja snimanje četvrte sezone Farga, nakon što je produkcija serije prekinuta radi pandemije koronavirusa. Nova sezona premijeru je trebala imati još u travnju, ali je sve stavljeno na čekanje dok se situacija ne popravi.

Kako se polako počeo vraćati život u filmski i televizijski svijet, tako i nova sezona Farga nastavlja sa snimanjem, a danas napokon doznajemo i kada bismo trebali gledati prve epizode četvrte sezone.

FX je objavio kako će se snimanje novih epizoda nastaviti krajem ovog mjeseca, a prve dvije epizode premijeru će imati 27. rujna ove godine.

Noah Hawley se ponovno vraća kao showrunner za četvrtu sezonu, koja se ovog puta odvija tijekom pedesetih u Kansasu i usmjerena je na dva zaraćena kriminalna sindikata s kompliciranim odnosima. Kako bi napokon postigli primirje, vođe obje obitelji - jedne afro-američke, druge talijanske - dogovorili su zamijeniti svoje najmlađe sinove. No stvari se dodatno kompliciraju kad vođa talijanske strane umre, stavljajući njihovo primirje u opasnost.

Chris Rock je preuzeo ulogu vođe afro-američke strane, a u glumačkoj ekipi mu se pridružuju Jason Schwartzman, Salvatore Esposito, Ben Whishaw, Jessie Buckley, Jack Huston, E’myri Crutchfield, Timothy Olyphant i drugi.

M.M.K.

Komentari (3)
Povezane vijesti

Ostale vijesti