Jude Law i Naomie Harris protiv tajanstvenog otoka

utorak, 11. kolovoza 2020.

U novom traileru za "The Third Day" možete otkriti nešto više o samoj radnji

Foto: YouTube

Za mjesec dana HBO nam priprema tajanstvenu seriju The Third Day (Treći dan) koja će vam zapeti za oko zbog fantastične glumačke postave te zbog zanimljive i neobične radnje.

Nakon teasera koji nije otkrivao posebno o radnji HBO je predstavio konkretan trailer za svoju limitiranu seriju od šest epizoda čija je radnja smještena na tajanstveni otok kod britanske obale, a njegovi stanovnici poduzimaju sve kako bi sačuvali svoje tajne i običaje.

Posebnost serije jest i ta što je podijeljena na dva dijela, Summer (Ljeto) i Winter (Zima). Oba dijela imaju po tri epizode, a Summer govori o muškarcu (Law) koji dolazi na otok kako bi saznao da će njegovi stanovnici zaista poduzeti sve kako bi sačuvali svoj dom i s kojeg ga neće tako lako pustiti, ako uopće. U drugom dijelu, Winter, na otok dolazi autsajderica (Harris) koja je u potrazi za odgovorima, a dočekat će je nešto šokantno i borba između fantastike i stvarnosti će započeti.

Glumačku ekipu ovog psihološkog trilera predvode Jude Law, Naomie Harris, Katherine Waterston, Emily Watson, Paddy Considine i Freya Allen. Scenarij za seriju potpisuju Dennis Kelly, Dean O’Loughlin i Kit de Waal, a režiju Philippa Lowthorpe i Marc Munden.

The Third Day na HBO-u premijerno kreće 14. rujna.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti