Načekat ćemo se na ponovno okupljanje Prijatelja

ponedjeljak, 10. kolovoza 2020.

Snimanje specijala još je jednom odgođeno zbog pandemije koronavirusa

Foto: YouTube

Vijest o snimanju specijala omiljene humoristične serije Prijatelji sve nas je razveselila, no nažalost do njezinog snimanja nikako da dođe.

Podsjetimo, specijal je trebao biti snimljen još u ožujku pred publikom uživo što je postalo nemoguće zbog pandemije koronavirusa koja je, među ostalim, zatvorila cijelu filmsku i zabavnu industriju. Specijal je trebao biti premijerno pušten s dolaskom servisa HBO Max u svibnju, da bi nakon toga bilo rečeno kako se nadaju snimanju specijala krajem ljeta što je sad svakim danom sve manje izgledno.

Naime, jedan izvor za Variety navodi kako je plan za snimanje HBO Max specijala ponovno odgođen te da zasad nemaju niti okviran datum snimanja jer pandemija i dalje utječe na produkciju i samo snimanje, odnosno nemogućnost istog. Obožavatelji su se tijekom travnja pitali hoće li se možda dogoditi snimanje preko live servisa kao što je Zoom da bismo što prije dobili barem nekakav specijal, ali produkcijska ekipa odlučna je protiv toga jer je glavna ideja snimanje pred publikom.

Za specijal Prijatelja saznali smo još u veljači ove godine kad je rečeno kako će se u njemu svakako pojaviti Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer. Specijal je trebao pomoći servisu HBO Max kod njegovog pokretanja jer se na njemu našlo i svih deset sezona mnogima omiljene serije (maknuta je s američkog Netflixa, u Hrvatskoj na Netflixu još je uvijek dostupna).

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti