Stiže i peti "John Wick" film

petak, 07. kolovoza 2020.

Lionsgate je objavio kako će peti film u franšizi snimati istovremeno kad i četvrti

Vijesti o snimanju četvrtog filma u franšizi John Wick već su odavno poznate, jedino što znamo jest i da je izlazak odgođen na 2022. godinu, vjerojatno zbog trenutne situacije s koronom.

Danas doznajemo kako Lionsgate planira snimati još jedan nastavak! Peti film je u pripremi i snimat će se istovremeno kad i četvrti. John Feltheimer iz Lionsgate slučajno je otkrio tu vijest u nedavnom razgovoru:

"Također smo zauzeti pripremanjem scenarija za nova dva nastavka u našoj John Wick akcijskoj franšizi, a John Wick 4 bi trebao stići u kina za Memorial Day 2022. (30. svibnja). Nadamo se da ćemo istovremeno snimiti John Wick 4 i 5 kada Keanu bude slobodan početkom sljedeće godine."

Naravno, detalji o petom filmu još nisu poznati, a za sad ne znamo ništa previše niti o četvrtom. Pretpostavljamo da će na novom nastavku raditi isti dobitnički tim: redatelj Chad Stahelski i scenarist Derek Kolstad, koji su zajedno radili i na prva tri filma.

Sve dodatne informacije o novim nastavcima Johna Wicka očekujemo nakon što zvijezda filmova Keanu Reeves snimi novi Matrix te oslobodi mjesto u svom rasporedu.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti