Nastavlja se lov na naciste

utorak, 04. kolovoza 2020.

Amazon je odobrio i drugu sezonu svoje napete serije "Hunters", o lovcima na naciste u New Yorku

Amazon studio dao je zeleno svjetlo drugoj sezoni svoje uspješne triler drame Hunters, u kojem glavne uloge imaju Al Pacino, Logan Lerman i Jerrika Hinton.

Seriju je osmislio David Weil, a izvršni producent bio je Jordan Peele. Prva sezona donijela nam je priču o raznolikoj grupi lovaca na naciste, koji žive u New Yorku 1977. godine.

Ovi lovci na naciste otkrili su stotine visokopozicioniranih nacističkih časnika koji normalno žive u New Yorku i planiraju urotu kako stvoriti Četvrti Reich usred SAD-a.

"Više sam nego zahvalan Jen i cijeloj Amazon obitelji radi njihove neprestane podrške serije Hunters.", rekao je Weil i dodao: "Uz našu nevjerojatnu glumačku postavu, filmsku ekipu, fantastične scenariste i producente, jedva čekam podijeliti novo poglavlje sage o lovcima na naciste s cijelim svijetom."

Weil je još prije otkrio kako je ideja o seriji zapravo nadahnuta pričama njegove vlastite bake, koja je preživjela Holokaust te mu je neprestano pričala o svojim iskustvima. "To su bile priče o dobru protiv nevjerojatnog zla. Ali to su također bile priče o nasi i hrabrosti i preživljavanju.", otkrio je Weil.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti