TV Preporuke dana – Nedjelja 2.8.

nedjelja, 02. kolovoza 2020.

Ova nedjelja donosi novije i starije hitove, od animiranog klasika do legendarnih Bonda, Ramba i Star Warsa

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 2.8.

SERIJE / EMISIJE

Katarina Velika, HTV 2 u 21:50 sati
U dvorcu se održava sjajna zabava s plesom. Pojavljuje se Ana Petrovna, oboljela od velikih boginja. Srećom, nitko drugi nije zaražen, ali Anina je sudbina neizvjesna. Grof Panjin zapada još dublje u kockarski porok. Katarinin mlađi sin dolazi u dvorac, ali je razočara. Pavel i Aleksej postaju prijatelji.

FILMOVI

Pinokio, RTL u 20 sati
Svima draga priča o simpatičnom lutku i njegovim avanturama i dan danas odvaja dječja i odrasla srca. Pridružite se omiljenom Geppettovom lutku - pod vodstvom Cvrčka Cvrkija u nezaboravnoj potrazi koja propituje Pinokijevu hrabrost, privrženost i iskrenost, osobne kvalitete koje mora naučiti kako bi postao pravim dječakom. Jedinstveni Pinokio zauvijek će živjeti u srcima svakoga tko je ikad pokušao zaželjeti želju.

Uhvatite maloga, HTV 2 u 20:05 sati
Novi zadatak koji Chili Palmer, utjerivač dugova za mafiju, dobiva zvuči kao pravi izazov. Naime, posao ga vodi u Hollywood, gdje se došao obračunati s poznatim producentom niskobudžetnih horor filmova Harryjem Zimmom. Iako je Chili spreman od njega izvući novac milom ili silom, shvati kako Harry i nije tako loš čovjek, a posebno ga fascinira njegova lijepa djevojka Karen.

Rambo 2, RTL 2 u 20:15 sati
Poslali su ga u misiju, unaprijed određenu na propast. Ali napravili su jednu pogrešku. Zaboravili su da imaju posla sa Johnom Rambom (Sylvester Stallone).Film je nominiran za Oscara u kategoriji najboljih zvučnih efekata, a osvojio je nagradu Golden Screen.

Zavjet ljubavi, Nova TV u 20:20 sati
Tek vjenčani mladi bračni par Paige i Leo doživi tešku prometnu nesreću nakon koje žena pada u komu. Kada se probudi postane jasno da je u nesreći izgubila pamćenje, a njezin muž odluči ponovno osvojiti njezino srce. Na tom putu će im se ispriječiti njezini roditelji koji su gubitak pamćenja vidjeli kao "priliku" da se pomire sa svojom kćeri... Romantična drama je snimljena prema istinitoj priči stvarnog bračnog para Kim i Krickitt Carpenter.

James Bond: Goldfinger, Doma TV u 21:50 sati
U Goldfingeru je stil serijala o Jamesu Bondu u potpunosti određen: ima više humora, više ljepotica koje ne odolijevaju neuništivom tajnom agentu, a i razni domišljati tehnički izumi koji pomažu Bondu u borbi s kriminalcima imaju važnu ulogu u događajima. I špica filma, a i naslovna skladba koju pjeva Shirley Bassey nezaboravne su.

Zvjezdani ratovi VI: Povratak Jedija, RTL u 21:55 sati
Luke Skywalker se, nakon gorke spoznaje da mu je Darth Vader pravi otac, vraća na rodni planet Tatooine kako bi pokušao spasiti svog prijatelja i suborca Hana Sola iz zarobljeništva Jabbe the Hutta. Naime, Darth Vader je na planetu Bespinu zamrznuo Hana i prodao ga upravo Jabbi. U međuvremenu je Galaktičko Carstvo u tajnosti započelo izgradnju nove svemirske bojne postaje, višestruko moćnije od uništene Zvijezde smrti.

Različita, Nova TV u 22:20 sati
Radnja je smještena u budućnost gdje je svijet podijeljen u frakcije prema tipovima pojedinih osobnosti. Beatrice "Tris" Prior živi u Chicagu koji se raspada, grad je podijeljen na pet frakcija, u skladu s uvjerenjima i strastima. No, Tris se suočava sa svojim najdubljim strahovima kad otkrije da je Različita i da je stoga meta opasnih lidera.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti