TV Preporuke dana – Nedjelja 12.7.

nedjelja, 12. srpnja 2020.

Nedjelja već klasično donosi starije filmske naslove

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 12.7.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:20 sati

Katarina Velika, HTV 2 u 22:20 sati
Poljski kralj Stanislav II. sastaje se s Katarinom kako bi razmotrili odnose dviju država. Grigorij se vraća, ali bolestan. Liječi se zajedno s bratom. Pavel Petrovič nastavlja učiti sa Semjonom Andrejevičem i raspituje se o očevoj sudbini. Turski poslanik putuje u Sankt Peterburg.

FILMOVI

Vitez Tame, Doma TV u 19:55 sati
Nastavak hit filma Batman Begins donosi nam novo uzbudljivo poglavlje u životu Brucea Wayna i njegovog alter ega, Batmana. Uz pomoć poručnika Jima Gordona i tužioca Harveya Denta, Batman odlučuje uništiti preostale kriminalne organizacije koje prijete ulicama grada Gothama. Suradnja rezultira uspjesima, ali tim uskoro postaje lovina kralja kaosa. Konce vuče savršeni kriminalni um koji stanovnike tjera u strah. Cilj mu je zauvijek se riješiti zaštitnika grada i od Gothama napraviti grad zločina.

Malo dobrih ljudi, HTV 2 u 20:05 sati
Dobrodošli u zloglasnu mornaričku bazu Guantanamo. Njezinom zapovjedniku, okorjelom pukovniku Jessepu sigurnost zemlje na prvom je mjestu, a to znači samo jedno: pod njegovom komandom nema mjesta za slabe. Ne propustite čuvenu dramu Roba Reinera o smrti jednog marinca i napetoj istrazi koja će krivce otkriti na posve neočekivanom mjestu.

Carstvo vatre, RTL 2 u 20:15 sati
Film započinje zastrašujućim prizorom u kojem mladi dvadesetogodišnji Quinn Abercromby (Christian Bale) gleda kako zmaj, probuđen iz višestoljetnog sna, odnosi život njegove majke. Dvadeset godina kasnije većina zemalja svijeta opustošena je vatrom koju rigaju goleme nemani i njihovi potomci...

Bilo jednom u Meksiku, Doma TV u 22:30 sati
Gitarista razbojnika i poznatog plaćenog ubojicu El Mariachija (Antonio Banderas) pokvareni agent CIA-e nagovara da spriječi jedno ubojstvo. Progonjen i slomljen tragedijom, El Mariachi se povlači u život u izolaciji. Prisiljen je prestati se skrivati, kada ga Sands (Johnny Depp), korumpirani agent CIA-e, nagovori na sabotažu ubojstva meksičkog predsjednika. To ubojstvo je organizirao šef kartela Barrillo (Willem Defoe), koji uz ubojstvo predsjednika namjerava svrgnuti i vladu.

Zvjezdani ratovi 3: Osveta Sitha, RTL u 22:50 sati
Mračna strana Sile čeka na prvi znak sumnje i slabosti. Tri godine nakon invazije na Geonosis, koju je predvodio grof Dooku (Christopher Lee), galaktika je u ratu. Za vrijeme bitke iznad planeta Coruscant, jedi vitezovi Obi Wan Kenobi (Ewan McGregor) i Anakin Skywalker (Hayden Christensen) u misiji su spašavanja kancelara Palpatinea (Ian McDiarmid) od ruku vođe separatista generala Grievousa (Matthew Wood). Nakon što se uspije probiti na generalov brod, Anakin svlada Dookua te ga, na zapovjed Palpatinea, ubija.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti