"Black Widow": Florence Pugh preuzima palicu od Scarlett Johansson

utorak, 07. srpnja 2020.

U nadolazećem samostalnom filmu o Black Widow upoznat ćemo njenu drugu superherojsku obitelj iz Rusije

Dugo očekivani nadolazeći film Black Widow trebao bi nam dati pošteni oproštaj od lika kojeg je u Marvelovim filmovima utjelovljivala Scarlett Johansson. Svima je poznato kako završava Natasha Romanoff/Black Widow u filmu Osvetnici: Završnica, tako da je ovaj film prequel kako bi se popunile neke rupe iz njene prošlosti.

No osim oproštaja od jednog lika, film bi trebao biti i dobrodošlica novom liku koji će preuzeti palicu od Johansson.

Film donosi priču o Black Widow, koja se vraća u Rusiju kako bi riješila neka otvorena pitanja iz svoje prošlosti i pronašla svoju drugu obitelj. Ta obitelj uključuje Red Guardiana (David Harbour), rusku verziju Kapetana Amerike; Melinu Vostokoff (Rachel Weiss), iskusnu špijunku koja je trenirala u Crvenoj sobi prije Natashe i prije nje bila Black Widow; te Yelenu Belovu (Florence Pugh), koja je Natashi kao sestra.

Upravo bi Pugh trebala nastaviti franšizu Black Widow. Redateljica filma Cate Shortland potvrdila je kako je film i zamišljen da se predstavi novi lik koji će nastaviti tu priču.

"Kevin Feige je shvatio da ljudi očekuju priču o podrijetlu tako da smo onda išli u suprotnom smjeru. I nismo znali koliko će dobra biti Florence Pugh. Znali smo da će biti super, ali nismo znali koliko super. Scarlett je dostojanstveno samo rekla 'Ok, predajem palicu'. Tako da će film pokrenuti novu žensku priču."

Hoće li Pugh biti dostojna nasljednica Johansson vidjet ćemo 6. studenog, kada Black Widow napokon stigne u kina.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti