Akcijski triler "Above Suspicion" s Emilijom Clarke ima novi trailer

utorak, 07. srpnja 2020.

Uz najnoviju najavu objavljeno je kako je od jučer film dostupan u digitalnom izdanju i na DVD-u

Foto: YouTube

Ništa nije opasnije od osobe koja nema ništa za izgubiti!

Od jučer je dostupan akcijski triler Above Suspicion snimljen prema stravičnoj istinitoj priči o tek oženjenom mladiću Marku koji je radio za FBI i koji ga je premjestio u grad na Apalačkom gorju u Kentuckyju. Tamo je bio uvučen u ilegalnu aferu sa Susan, siromašnom lokalkom koja postane njegova glavna doušnica. Ona u njemu vidi izlaz iz svog siromaštva, ali veza će se pretvoriti u obostranu katastrofu. Skandal je protresao same temelje jedne od najvažnijih i najpoznatijih državnih agencija i rezultirao je povijesnom prvom osudom FBI agenta za ubojstvo.

Film je režirao Phillip Noyce i temelji se na istoimenoj knjizi Joea Sharkeya iz 1993. godine. U glavnim ulogama su Emilia Clarke i Jack Huston, a od ostalih glumaca tu su Sophie Lowe, Johnny Knoxville i Thora Birch.

Vijesti o snimanju ovog filma kreću još od 2016. godine kad je najavljen na festivalu u Cannesu gdje je Noyce predstavljen kao redatelj, a Clarke i Huston glavni glumci. Prošlo je dosta vremena da se završi ovaj film, da bi sredinom ljeta prošle godine bio predstavljen tek u nekim zemljama, a sad je konačno stigao na DVD i u digitalnom izdanju.

Pogledajte kako Above Suspicion izgleda u svom posljednjem traileru koji otkriva čak i previše o samom filmu.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti