Nova serija: Archer na CineStar TV Comedy&Family kanalu

nedjelja, 05. srpnja 2020.

Seriju koja će vas osvojiti svojim britkim i crnim humorom, možete pratiti od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu


Od 6.7. na CineStar TV Comedy&Family kanalu možete pratiti novu seriju koja je osvojila sve ljubitelje animiranih serija, Jamesa Bonda i itekako graničnog humora. Archer će se prikazivati od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu u bloku od dvije epizode - a kada se navučete na seriju, i to će vam biti prekratko!

Sterling, Archer Sterling i njegova čudna obitelj

Archer je savršena mješavina intrige koju posjeduje James Bond i problema sa obitelji koju posjeduju likovi serije Arrested Development. Serija se fokusira na elegantnog super špijuna Sterlinga Archera (H. Jon Benjamin) koji se nosi s problemima svjetske špijunaže i vlastite disfunkcionalnosti. On je brz na jeziku, šarmantan i nevjerojatno egoističan. Oko njega su uvijek brzi auti, predivna odjela i još ljepše žene, no glavni problem mu stvara majka (Jessica Walter) koja je ujedino njegova šefica agencije u kojoj radi - ISIS.

Osim majke, u agenciji mora raditi sa svojom fatalnom bivšom djevojkom Lanom Kane (Aisha Tyler) i njezinim novim dečkom Cyrilom (Chris Parnell) koji je, po mišljenju Archera, papak i pol. Za Archerom cijelo vrijeme slini Cheryl, sekretarica Archerove majke, koja je luda i zasigurno ima problema s glavom. 

Aktivnu ekipu zaokružuje Pam (Amber Nash), voditeljica odjela ljudskih resursa koja voli otkrivati tajne zaposlenika ISIS-a. Pam voli tračati, a omiljeni pribor u prenošenju poruke zaposlenicima ISIS-a je igračka dupina koju voli staviti na ruku i pretvarati se da igračka govori. Usprkos svemu, Pam skriva vještine koje će iznenaditi sve agente u ISIS-u.

Archer je serija koja će vas osvojiti svojim britkim i crnim humorom, totalnim nedostatkom diskrecije i cenzure i nevjerojatnim situacijama. Pripremite se za ljetnu avanturu s Archerom - od 6.7. na CineStar TV Comedy&Family kanalu.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti