TV Preporuke dana – Petak 3.7.

petak, 03. srpnja 2020.

Današnja večer ima nekoliko zabavnih filmova i serija

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 3.7.

SERIJE / EMISIJE

Nijanse plave, HTV 2 u 21:55 sati
Harlee otkriva da je Obavještajni odjel dublje upleten u kriminalne pothvate nego što je mislila. Ramsey uzvraća napad. Tufo se distancira od tima. Loman upoznaje djevojku.

Dobra bitka, HTV 2 u 22:45 sati
Lucca brani televizijskog scenarista i producenta u parnici o autorskim pravima u koju je upleten i predsjednik Sjedinjenih Država. Mike Kresteva kreće u pohod na Reddick, Boseman & Kolstad.

FILMOVI

Showtime, HTV 1 u 20:05 sati
Svjetlo! Kamera! Akcija! Pretjerivanje! Robert De Niro i Eddie Murphy čine neuobičajen policijski par čiji zadatak nije samo hvatanje kriminalaca, nego i uveseljavanje televizijskih gledatelja.

Brzina 2, RTL u 22:05 sati
Nakon razlaza s bivšim mladićem s kojim je doživjela opasnu pustolovinu u autobusu, Annie Porter e započela novu vezu. Ime njezine nove ljubavi je Alex, a riječ je o pripadniku elitne motociklističke policijske postrojbe. Međutim, oprezni je Alex svojoj bojažljivoj djevojci zatajio pravu istinu o svom poslu.

Igra oponašanja, HTV 1 u 22:20 sati
Film je snimljen prema istinitoj priči Alana Turinga, genijalnog britanskog matematičara i informatičara koji je tijekom Drugog svjetskog rata uspio dekodirati šifrirani komunikacijski sustav kojeg su nacisti koristili u međusobnoj komunikaciji. Jednako intrigantan bio je i njegov privatan život.

Mamurluk 3, Nova TV u 22:30 sati
Prošle su dvije godine, a Phil, Stu i Doug uživaju u kolotečini. Tetovaže su odstranjene i sve ludosti stvar su prošlosti. Zadnje što su čuli je da je Leslie Chow u tajlandskom zatvoru, a jedini član ekipe koji je nemiran je Alan koji je odbacio lijekove i živi u skladu s prirodnim nagonima - što znači bez ograničenja, razmišljanja i suzdržavanja, no ljudi koji ga okružuju prisilit će ga da potraži pomoć. Tu će naravno uskočiti trojica najboljih prijatelja koje će put ponovo odvesti u Vegas, no ovaj put nema momačke ni vjenčanja, pa ne bi smjelo biti ni nevolja. Ili?

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti