Shia Labeouf je gangster u traileru za novi Ayerov film "The Tax Collector"

petak, 03. srpnja 2020.

Kriminalistički triler Davida Ayera predstavljen je prvim posterom i trailerom, a bit će dostupan na streamingu

Foto: YouTube

Shia LaBeouf našao se u novoj ulozi: on je gangster imenom Creeper kojeg mnogi zovu "vrag"!

To je u jednoj rečenici opis filma The Tax Collector, novog kriminalističkog trilera Davida Ayera u kojem LaBeouf kao Creeper i njegov partner David (Bobby Soto) utjeruju dugove za kriminalističkog masterminda poznatog kao Wizard. Ovaj dvojac skuplja novac mahom od lokalnih bandi, ali kad se u grad vrati Wizardov stari neprijatelj posao će postati konkurentniji nego ikad. I opasniji! David će tada pokušati zaštititi ono što mu je najvažnije: obitelj.

David Ayer, koji je većini publike poznat po filmu Suicide Squad koji nije najbolje prošao kod kritike, potpisuje režiju i scenarij filma kojim se vraća svojim ranijim danima u karijeri kad je napravio kriminalističke mračne filmove u stilu Street Kings i Harsh Times. Ovo mu je prvi redateljski projekt nakon Netflixovog filma Bright iz 2017. godine, koji također nije doživio uspjeh ni kod kritike, ni kod publike.

Ayer je za LeBeoufa imao same pozitivne riječi: "On je jedan od najboljih glumaca s kojima sam radio, i jedan od onih koji je zbilja posvećen projektu tijelom i dušom. Za Fury si je dao izvaditi zub, a za ovaj film si je istetovirao cijela prsa. On se u potpunosti daje u svoj projekt, nisam nikad upoznao nekoga tko je toliko posvećen ulozi", rekao je za Indiewire.

Uz LeBeoufa i Sotoa u filmu glume George Lopez, Lana Parrilla, Elpidia Carrillo, Chelsea Rendon i Cinthya Carmona.

The Tax Collector stiže 7. kolovoza i to u odabrana kinima, na streaminge i u digitalnom obliku.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti