Srpanj na Ljetnoj pozornici Tuškanac

četvrtak, 02. srpnja 2020.

Od angažiranih drama, žanrovskih avantura, preko klasika pa do izbora iz programa popularnih filmskih festivala

Program Ljetne pozornice Tuškanac nastavljamo nizom atraktivnih filmskih naslova, od angažiranih drama u organizaciji Subversive Film Festivala, žanrovskih avantura Fantastic Zagreba, klasika u izboru Hrvatskog filmskog saveza, pa do izbora iz programa popularnih Festivala mediteranskog filma Split, Zagreb Film Festivala i Motovun Film Festivala.

Srpanjski program na Ljetnoj pozornici Tuškanac otvorio je Subversive Film Festival, koji danas, 2. srpnja, na rasporedu ima predstavljanje prozne zbirke Fafarikul Đurđice Čilić u izdanju i organizaciji izdavačke kuće Disput, a 3. srpnja ugostit ćemo premijeru dokumentarnog filma Višnje Skorin, Da je meni ono što mi nije, o životu glazbenice Sandre Jurak, u organizaciji produkcijske kuće Restart.

Datumi 8. i 9. srpnja rezervirani su za Festival mediteranskog filma Split, koji će se zagrebačkoj publici predstaviti dva naslova iz svoje ovogodišnje selekcije, nakon čega slijedi Fantastic Zagreb Film Festival, koji će od 9. do 19. srpnja zagrebačkoj publici ponuditi izbor suvremenog i klasičnog žanrovskog filma, posebno onog iz domene znanstvene fantastike, fantastike, strave i trilera.

Od 22. do 26. srpnja na Pozornici će gostovati i Hrvatski filmski savez, koji će prikazati i neke od najatraktivnijih naslova iz svojih Filmskih programa, a mjesec ćemo zaključiti s gostovanjima dvije popularne filmske manifestacije: Zagreb Film Festivalom, koji je na rasporedu između 28. i 30. srpnja, te Motovun Film Festivalom, koji je na rasporedu između 31. srpnja i 3. kolovoza.

U kolovozu očekujemo Film u šumi, poseban program popularnih, festivalskih i kinotečnih naslova među kojima će svatko pronaći nešto za sebe.

Sve informacije i detalje o programu potražite na službenoj stranici Ljetne pozornice Tuškanac, www.ljepotu.hr.

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >