"Bez oduševljenja, molim" ide dalje

četvrtak, 02. srpnja 2020.

HBO je upravo objavio vijesti kako se popularna serija Larryja Davida vraća s 11. sezonom

Serija Bez oduševljenja, molim dobila je zeleno svjetlo za još jednu, jedanaestu po redu, sezonu.

Ko-kreator Seinfelda, Larry David, nalazi se u glavnoj ulozi, kao neka malo drugačija verzija samog sebe. U desetoj sezoni s njim su glumili i Susie Essman, Jeff Garlin, Cheryl Hines, Richard Lewis, J.B. Smoove te Ted Danson.

Serija je popularno snimljena bez scenarija, članovi glumačke ekipe dobiju samo okvirne smjernice za scene koje snimaju te moraju improvizirati sve na licu mjesta.

"Vjerujte mi, jednako sam uzrujan kao i vi.", rekao je David o odobravanju još jedne sezone i dodao: "Mogu se samo nadati da će jednog dana HBO doći pameti i otkazati me kako to i zaslužujem."

Serija Bez oduševljenja, molim originalno se pojavila 2000. godine i do sada je prikazano punih 100 epizoda. Prvotno je završila 2011. nakon osam sezona, ali ju je David oživio 2017. godine. Deseta sezona tek je nedavno završila s prikazivanjem, a osim već spomenutih, u njoj su se pojavili i Laverne Cox, Jon Hamm, Sean Penn, Kaitlin Olson, Jonah Hill, Jane Krakowski, Abbi Jacobson te Chris Martin u gostujućim ulogama.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti