Trailer za "Made in Italy": Liam Neeson u dirljivoj priči o odnosu oca i sina

četvrtak, 02. srpnja 2020.

Njegovog sina u filmu glumi Neesonov sin iz stvarnog života Micheál Richardson

Foto: YouTube

Pandemija koronavirusa duboko potresa cijeli svijet, a u Europi je prilično potresla Italiju i njezin turizam pa će najnoviji film Liama Neesona doći kao trenutno najbolja promocija.

Dirljiva priča Made in Italy govori o odnosu oca i sina koji zajedno popravljaju staru kuću u Toskani, a već u prvom traileru možemo vidjeti prekrasne kadrove talijanskog sela.

Liam Neeson u ovoj komediji glumi boemskog umjetnika Roberta koji nakon smrti supruge sa svojim otuđenim sinom Jackom (Micheál Richardson) mora zajedno raditi kako bi uspjeli renovirati staru vilu u Toskani koju im je ona ostavila. Kako će otac i sin početi popravljati vilu, tako će morati i popraviti rupe u svom odnosu.

James D’Arcy potpisuje režiju i scenarij ove komedije, a njemu je ovo ujedno i redateljski prvijenac nekog dugometražnog filma (uglavnom ga znamo kao glumca u filmovima kao što su Dunkirk, te serijama Broadchurch i Agentica Carter). U filmu još glume Lindsay Duncan i Valeria Bilello.

Iako je možda ovo netipičan Neesonov film, Richardson je već glumio u sličnim projektima s tim da smo ih već mogli gledati u istom odnosu u prošlogodišnjem akcijskom trileru Hladna osveta. Za razliku od navedenog nasilnog trilera čija je radnja bila smještena u snježni Denver, Made in Italy dolazi kao apsolutna suprotnost bilo radnjom, bilo lokacijom.

Film Made In Italy imat će premijeru 7. kolovoza (zasad) u SAD-u.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti