"Ozark" dobio 4. mega-sezonu!

četvrtak, 02. srpnja 2020.

Nova sezona ujedno će biti i posljednja, ali će zato imati 14 epizoda umjesto 10 koliko su imale dosadašnje

Foto: YouTube

Popularna kriminalistička dramska serija Ozark dobila je i četvrtu sezonu na Netflixu, a ta sezona ujedno će biti i posljednja.

Osim što je fanove razveselila vijest o još jednoj sezoni odlične serije, veliki plus je i to što će sezona imati nešto više epizoda nego što su to imale sezone dosad. I dok je svaka od tri sezone imala po 10 epizoda, četvrta će ih imati 14, s tim da su se u Netflixu odlučiti podijeliti sezonu na dva dijela pa će svaki donijeti po 7 epizoda.

"Jako smo sretni što je Netflix prepoznao da je važno Ozarku dati još malo vremena da se dovrši saga obitelji Byrde. Ovo je bila divna avantura za sve nas – i ispred i iza ekrana – stoga smo oduševljeni što smo dobili mogućnost da se vratimo kući na najbolji način", rekao je showrunner serije Chris Mundy koji će i u posljednjoj sezoni biti njezin showrunner scenarist i izvršni producent. Osim toga ponovno će raditi s Jasonom Batemanom na scenariju i na kreativnom aspektu serije. Uz Batemana koji u seriji nosi i jednu od glavnih uloga, u novoj sezoni vraćaju se Laura Linney, Julia Garner, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Charlie Tahan i Lisa Emery.

"Super velika sezona znači i super velike probleme za obitelj Byrde. Sretan sam što ćemo upečatljivo završiti seriju", dodao je Bateman.

Serija Ozark jako je popularna i kod kritike i publike, a tijekom svog prikazivanja od 2017. godine skupila je 14 nominacija za nagradu Emmy. Bateman je osvojio jedan Emmy za najbolju režiju u dramskoj seriji, dok je Garner osvojila Emmy za najbolju sporednu glumicu u dramskoj seriji.

Ozark možete gledati na Netflixu s tim da je kod nas u Hrvatskoj redovito među prvih 10 najgledanijih sadržaja na tom streamingu. Treća sezona dostupna je od 27. ožujka ove godine.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti