Propali planovi za spin-off serije "Osveta"

utorak, 30. lipnja 2020.

ABC je planove za nastavak predstavio prošle godine, a očekivali smo ga u sezoni 2020./2021.

Foto: YouTube

ABC-jeva hit serija Osveta (Revenge) iz 2011. godine trebala je dobiti svoj spin-off u sezoni 2020./2021., ali svi planovi za to su otkazani, saznaje TV Guide.

Podsjetimo, prve vijesti o nastavku serije dobili smo prošle godine kad je ABC započeo s pripremama za nastavak. Jedino što se znalo jest da se u središtu radnje trebala naći latino osoba zasad nepoznatog spola koja je trebala biti vezana za jedan od važnijih likova iz originala čime bi se dvije serije mogle povezati, a ta osoba trebala je pomoći novom glavnom liku osvetiti smrt majke koju je uzrokovala farmaceutska dinastija.

Nagađalo se kako će biti riječ o Nolanu Rossu (Gabriel Mann), Emilynom partneru u zločinu iz originala. Radnja je uključivala i posljedice za cijeli svijet u obliku globalne epidemije što je možda jedan od razloga što se odustalo od projekta.

Neki od planova uključivali su i mogućnost da se napravi antologijska serija tako da se svaka nova sezona bavi novom osvetničkom pričom i osvetničkim pohodom. Nažalost, čini se da niti jedan od navedenih scenarija nećemo doživjeti.

Serija Osveta svoju je premijeru imala 2011. godine nakon čega su uslijedile četiri uspješne sezone, a finalnu smo gledali u svibnju 2015. godine. U glavnoj ulozi bila je Emily VanCamp kao Emily Thorne/Amanda Clarke, a njezina glavna meta bio je lik koji je utjelovila Madeline Stowe.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >