Jason Reitman organizirao kućnu verziju "Kraljevne nevjeste"

utorak, 30. lipnja 2020.

Reitman je okupio mnogobrojne slavne osobe kako bi stvorio novu verziju omiljenog filma

Proteklih mjeseci cijeli je svijet pogodila pandemija koronavirusa te su filmaši morali posegnuti u najkreativnije kutke svoje mašte kako bi i dalje zabavljali publiku. Jedan od projekata koji se počeo formirati kad je započela karantena jest i kućna verzija Kraljevne nevjeste!

Scenarist/redatelj Jason Reitman okupio je mnogobrojne zvijezde koje su dobile zadatak u vlastitim dvorištima snimiti poznate scene iz kultnog filma.

Reitman je dobio dozvolu od Normana Leara, koji drži prava na materijal, od nasljednika Williama Goldmana po čijem je romanu sniman originalni film te se konzultirao s Markom Knopflerom, čija je glazba korištena i u novoj verziji. Uz to, uspio je angažirati i Roba Reinera, režisera originalnog filma, kao i Freda Savagea, koji je glumio dječaka kome djed u originalnom filmu čita priču.

Glumačku ekipu predvode Sophie Turner i Joe Jonas, a uz njih su mnogobrojni drugi poznati glumci: Chris Pine, Sam Rockwell, Tiffany Haddish, Hugh Jackman, Common, Jennifer Garner, Neil Patrick Harris i David Oyelowo.

Nova Kraljevna nevjesta dostupna je na mobilnoj streaming mreži Quibi.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >