Margot Robbie u novim "Piratima s Kariba"

ponedjeljak, 29. lipnja 2020.

Popularna australska glumica producirat će i glumiti u novom filmu smještenom u poznati gusarski svijet

Otkako je 2017. godine izašao posljednji film u franšizi Pirati s Kariba pod nazivom Pirati s Kariba: Salazarova osveta, producenti franšize nisu sigurni u kojem bi smjeru željeli krenuti, odnosno ima li franšiza uopće budućnost.

Čini se kako je franšiza itekako živa jer nam stižu vijesti o potencijalnom novom filmu i to od Margot Robbie i scenaristice filma Birds of Prey Cristine Hodson.

Robbie radi na projektu zajedno s Hodson, koji planira producirati te glumiti jednu od glavnih uloga. Film neće biti izravni spin-off glavne franšize već će donijeti vlastitu priču smještenu u već poznati svijet. Kakva će to biti priča za sada još nije poznato.

Osim ovog Disney u planu ima još jedan film u istom svijetu: Ted Elliott i Craig Mazin također rade na novom filmu u franšizi, ali je on nevezan uz onaj od Robbie. Jerry Bruckheimer bi trebao producirati oba filma. Čini se kako Disney silno želi na sve moguće načine iskoristiti iznimno uspješne Pirate s Kariba, bez da se svaki put mora oslanjati na Johnnyja Deppa.

Niti jedni od novih Pirata s Kariba za sada nemaju određen datum izlaska.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >