Još jedna odgoda za "Tenet"

ponedjeljak, 29. lipnja 2020.

Nije prošlo niti dva tjedna od posljednje odgode premijere Nolanovog najnovijeg filma

Foto: YouTube

Novi film Christophera Nolana Tenet dobio je još jednu odgodu premijere i to na sredinu kolovoza.

Film za koji je pri samom početku pandemije koronavirusa bilo upitno hoće li moći startati s planiranom premijerom koja je bila sredinom srpnja, dobio je tako već treći put novi datum premijere. Tenet smo u kinima trebali gledati 17. srpnja pa je taj datum optimistično pomaknut na 31. srpnja, ali sad su u Warner Bros.-u odlučili da je sigurnije pričekati još koji tjedan tako da je najnoviji termin 12. kolovoza.

"Warner Bros. je posvećen tome da gledatelji Tenet pogledaju u kinima, na velikom ekranu, kad kino prikazivači na to budu spremni i zdravstveni djelatnici se budu slagali da je prikladno vrijeme za tako nešto. U ovom trenutku ono što mi trebamo jest biti fleksibilni i ne ponašati se prema datumu kao prema tradicionalnom datumu premijere. Odlučili smo se na premijeru sredinom tjedna, a dodatni plan jest da film što dulje ostane u kinima kako bi ga ljudi mogli pogledati kad se budu osjećali sigurno", rekao je predstavnik Warner Bros.-a u službenoj izjavi.

Iako su početkom pandemije studiji odmah počeli pomicati svoje filmove s rasporeda Tenet je među zadnjima ostao kao onaj koji se držao svoj prvotnog termina 17. srpnja, a kina su se pouzdala u taj film kao siguran blockbuster koji će gledatelji htjeti pogledati na velikom ekranu. No, s obzirom na ponovna žarišta koronavirusa diljem svijeta ova nova odgoda ne čudi.

Glavne zvijezde filma su John David Washington i Robert Pattinson, a tu su još Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Michael Caine i Kenneth Branagh.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >