Bruce Willis vraća se u SF žanr

srijeda, 24. lipnja 2020.

Objavljena je prva fotografija iz filma "Cosmic Sin" u kojem nas Willis brani od izvanzemaljaca

Foto: YouTube

Bruce Willis vraća se u SF žanr i ovaj put brani Zemlju od invazije izvanzemaljaca!

Film Cosmic Sin ranije ove godine predstavljen je u Berlinu, a u njemu glumi vojnika Jamesa Forda u futurističkom društvu koje se bori protiv neprijateljske izvanzemaljske vrste koja može preuzeti ljudski oblik i tako žele uništiti čovječanstvo. Na službeno objavljenoj fotografiji možemo ga vidjeti u metalnom odijelu, dok drugi detalji nisu poznati. Možemo primijetiti da Willisu (i dalje) odlično stoji ovakvo svemirsko odijelo!

SF je režirao Edward Drake prema scenariju koji je napisao s Coreyem Largeom. U ostalim ulogama su Frank Grillo, Adelaide Kane, Luke Wilson, C.J. Perry, Lochlyn Munro i Brandon Thomas Lee.

Nakon ovog SF-a Brucea Willisa gledat ćemo u novom akcijskom trileru Reactor u kojem će prijeći s dobre strane na lošu, i to u ulozi vođe nemilosrdnih plaćenika koje želja za osvetom dovede do toga da okupiraju nuklearnu teretanu i sve zaposlene u njoj uzmu kao taoce. Taj film bit će predstavljen na Virtual Cannes Marketu, a za režiju je zadužen Jared Cohn koji je napisao scenarij s Camom Cannonom i Stephenom Cyrusom.

Cosmic Sin nalazi se u post-produkciji pa trenutno nije poznat datum premijere, dok Reactor tek treba krenuti sa snimanjem.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti