Epski SF Isaaca Asimova napokon stiže na male ekrane

petak, 26. lipnja 2020.

Apple TV+ uskoro na svoj servis donosi epsku znanstveno-fantastičnu seriju "The Foundation"

Vaša nova omiljena znanstveno-fantastična serija mogla bi stići prije no što ste očekivali! Temeljena na knjigama Isaaca Asimova, nadolazeća serija The Foundation ovih je dana predstavila prve kadrove, koji nam obećavaju epski SF.

Prvi teaser prepun je prikaza "iza scene", uz izvršnog producenta Davida S. Goyera koji otkriva detalje o stvaranju ove epske sage.

Serija koja uskoro stiže na Apple TV+ donosi priču o grupi izgnanika koji se nalaze na svom monumentalnom putovanju kako bi spasili čovječanstvo i ponovno izgradili civilizaciju usred raspada Galaktičkog carstva.

Glumačku postavu predvode Jared Harris kao Hari Seldon, Lee Pace kao Brother Day, Lou Llobell kao Gaal, Leah Harvey kao Salvor, Laura Birn kao Demerzel, Terrence Mann kao Brother Dusk i Cassian Bilton kao Brother Dawn.

Pokušaji da se adaptira The Foundation započeli su prije nekoliko desetljeća, čak su i Roland Emmerich i Jonathan Nolan u nekom trenu bili vezani uz projekt, ali do sada jednostavno nitko nije uspio osmisliti pravu adaptaciju Asimovih djela. Je li Apple TV+ uspio u tome doznat ćemo tek krajem 2021. godine kada bi serija trebala biti dostupna.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >