Stiže još serija "Solar Opposites" i "Crossing Swords"

petak, 19. lipnja 2020.

"Solar Opposites" je dobila zeleno svjetlo za drugu i treću sezonu, dok je "Crossin Swords" obnovljen tek za drugu

Hulu je odlučio usmjeriti svoju pažnju na animirane serije za odrasle te nedavno prikazao prve sezone serija Solar Opposites i Crossing Swords. Danas doznajemo kako su te serije već dobile zeleno svjetlo za drugu sezonu, a Solar Opposites čak i za treću.

Ove dvije animirane serije priključile su se nizu omiljenih animirani serija za odrasle koje su dostupne na Hulu, kao što su Family Guy, Bob's Burger, Rick i Morty, Futurama i King of the Hill.

Solar Opposites osmislio je Mike McMahan uz pomoć ko-kreatora Ricka i Mortyja Justina Roilanda. Prva sezona izašla je prije par mjeseci i već skupila popriličan broj obožavatelja. Priča prati grupu vanzemaljaca koji se dosele u američko predgrađe nakon što njihov planet eksplodira.

Crossing Swords je serija koja je svjetlo dana ugledala tek prošli tjedan, a stiže iz pera Stoopid Buddy Stoodios i ekipe koja stoji iza serija kao što su Robot Chicken i SuperMansion.

Uz fantastičnu glasovnu glumačku ekipu koju čine Nicholas Hoult, Adam Ray, Tara Strong, Tony Hale, Luke Evans, Seth Green, Alanna Ubach, Adam Pally, Yvette Nicole Brown, Maya Erskine, Breckin Meyer i Wendi McLendon-Covey, serija je donijela priču o jednostavnom seljaku koji samo želi postati vitez, ali otkriva kako njegovo kraljevstvo iz bajke ima i onu ružnu stranu.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti