Počinje serija "Žigosani u reketu": priča o prijateljstvu, nadi i potrazi za srećom

nedjelja, 21. lipnja 2020.

Nova TV od 22. lipnja donosi novu humorističnu dramsku seriju koja će se prikazivati svaki dan oko 14h

Foto: Nova TV

Nova TV od 22. lipnja donosi novu humorističnu dramsku seriju Žigosani u reketu koja otkriva priču o dvojici košarkaša čiji su se putevi susreli u nadi da propali košarkaški klub podignu iz pepela. Usmjerena na pružanje druge šanse u potrazi za srećom, serija je priča o prijateljstvu i nadi za neostvarene talente generacije čije je najbolje godine obilježio rat.

Žigosani u reketu govori o dvojici nekada nerazdvojnih prijatelja i suigrača u slavnom košarkaškom klubu koji je danas na rubu propasti, a koji će njih dvojicu spojiti u pokušaju da ga podignu iz pepela. Okosnica priče posvećena je nadi u drugu šansu, kako na polju sportskih rezultata, tako i na polju intimnih odnosa.

Kroz epizode će se vrhunska glumačka ekipa (Nebojša Dugalić, Filip Šovagović, Svetozar Cvetković, Aleksandar Radojičić, Iva Ilinčić, Miona Marković) pojaviti u ulogama zanimljivih i osebujnih likova. Gledatelji će tako upoznati uspješnog košarkaškog menadžera koji je izgubio srce, vrhunskog košarkaškog trenera koji je izgubio obitelj, vlasnicu galerije koja je izgubila ljubav, urednika novina koji je izgubio moral, profesoricu književnosti koja je izgubila brak, talentiranog košarkaša koji je izgubio samopouzdanje, mladu čelistkinju koja je izgubila životni kompas, ostarjelog pukovnika koji ne razgovara sa sinom, umirovljenog građevinara koji sanja Nesvrstane, starog odvjetnika koji sanja monarhiju, glazbenog producenta, profesora matematike, vlasnicu birtije, PR barakudu, smotanog predsjednika kluba, kontroverznog biznismena, građevinskog tajkuna, sportsku novinarku, očajnu domaćicu i heroje serije – mlade košarkaše.

Dok iskusni i beskrupulozni košarkaški agent Vojislav Todorović pokušava izbalansirati svoj život između obitelji, posla i ljubavnice, u svom kaosu dobiva ponudu od kontroverznog biznismena da preuzme košarkaški klub u kojem je kao mlad igrao i bio prvak SFRJ, uništi ga, a zatim uzme dio novca od poslovno-stambenog kompleksa koji će biti izgrađen na mjestu kluba. Daleko od Beograda i Vojislava na drugom kraju autoputa, u Zagrebu, njegov bivši najbolji prijatelj i suigrač, trener Krešimir Ivanović ostaje bez posla zbog alkoholizma i depresije, a njegov privatni i poslovni život se raspada.

Novu seriju Žigosani u reketu ne propustite pratiti od ponedjeljka, 22. lipnja u podnevnom terminu oko 14 sati na Novoj TV.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti