Redatelj David Dobkin o nastavku filma "Lovci na djeveruše"

četvrtak, 18. lipnja 2020.

Čini se kako bi Owen Wilson i Vince Vaughn opet mogli dobiti priliku upadati na vjenčanja i loviti djevojke

Kada je film Lovci na djeveruše stigao u kina, sad već davne 2005. godine, nitko nije mogao ni pretpostaviti koliko će film zapravo imati dobar uspjeh. Ne samo da je publika uživala u zabavnom dvojcu koji su činili Owen Wilson i Vince Vaughn, već smo imali prilike gledati i fantastične druge glumce kao što su Rachel McAdams, Isla Fisher i Bradley Cooper.

Godinama je Warner Bros. pokušao nagovoriti redatelja Davida Dobkina da napravi nastavak, ali do sada im to nije pošlo od ruke. No, u razgovoru tijekom predstavljanja svog novog filma Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga s Willom Ferrellom i McAdams u glavnim ulogama, Dobkin se osvrnuo i na potencijalni nastavak Lovaca na djeveruše:

"Svi su me uvijek ispitivali kada ću napraviti nastavak filma. Ali nismo imali scenarij koji bi bio zadovoljavajuć. Godinama su nam nudili mogućnost da snimimo nastavak, ali nitko od nas nije htio napraviti praktički isti film. Sve o čemu smo pričali tih prvih par godina zapravo se uvijek svodilo na istu priču, ali to nisam želio. A ni Vince ni Owen nisu bili za to."

No, proteklih nekoliko godina Dobkin je ponovno počeo razmišljati o nastavku, ali za sada još nije sto posto siguran hoće li ga napraviti. Ono što je otkrio u razgovoru:

"10 godina kasnije, kada su me ponovno pitali i kada sam ponovno odbio, počeo sam malo razmišljati o tome i pomislio bi li bilo zanimljivo vidjeti kako je to za tipove u kasnim 40-ima, koji su opet samci i na tržištu. Kakva čudna, tepka i izazovna priča bi to mogla biti. Ako bi mogla biti dobra priča u tome svemu to bi mogao biti film.

Tako da ćemo vidjeti. Počeli smo na tome raditi nedavno. Još nismo sigurni. Vince to mora pročitati i Owen to mora pročitati. Vidio sam nešto što mi se činilo kao dobar početak, ali se ne žurimo sa stvaranjem filma."

Ono što možemo pretpostaviti jest da će nastavak filma sigurno doći, samo je pitanje vremena.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti