Otkazana ovogodišnja "Proslava Ratova zvijezda"

utorak, 16. lipnja 2020.

"Star Wars Celebration" je godišnji događaj koji okuplja fanove, producente, glumce i sve ljubitelje "Ratova zvijezda"

Stižu novosti koje nikoga nisu previše iznenadile: ovogodišnja Proslava Ratova zvijezda otkazana je i prebačena na 2022. godinu! Disney i Lucasfilm objavili su službenu izjavu za medije u kojoj objavljuju otkazivanje.

Još od travnja je bilo poznato kako organizatori budno prate situaciju kako bi mogli ocijeniti hoće li biti proslave u kolovozu i očito je odgovor ne.

"Na Proslavi Ratova zvijezda zdravlje i sigurnost naših fanova, izlagača, gostujućih zvijezda i cijelog osoblja uvijek je na prvom mjestu. Radi globalnog utjecaja koronavirusa i u razgovoru s lokalnim i državnim dužnosnicima o najnovijim zdravstvenim smjernicama o okupljanju u zatvorenom prostoru, donijeli smo odluku otkazati Proslavu Ratova zvijezda za 2020. godinu."

Otkako je 1999. godine započela godišnja konvencija za ljubitelje Ratova zvijezda ona se redovito odvijala, sve do sada.

Ne samo da se otkazuje ovogodišnja, već će sljedeća biti tek 2022. godine, najvjerojatnije radi Disneyjeve konvencije D23 Expo, koja se također odvija u kolovozu i to svake dvije godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >