"Matrix 4" pomaknut na proljeće 2022.

ponedjeljak, 15. lipnja 2020.

Film je pomaknut za skoro cijelu jednu kalendarsku godinu

Foto: YouTube

Ovo nisu dobre vijesti za obožavatelje Matrix franšize: četvrti film ipak stiže kasnije od očekivanog, i to skoro punu godinu kasnije.

Iako se očekivalo kako će i Matrix 4 biti jedan od filmova čija će premijera biti pomaknuta, nije se očekivao ovakav vremenski pomak. Film je počeo s produkcijom u Njemačkoj prije nego je ona stopirana zbog pandemije koronavirusa, a zbog te pauze (koja još uvijek traje) Matrix 4 je pomaknut s 21. svibnja 2021. na 1. travnja 2022. godine.

Podsjetimo, u najnovijem filmu u franšizi ponovno ćemo gledati glavne zvijezde Keanua Reevesa i Carrie-Anne Moss, dok je za režiju zadužena svima poznata Lana Wachowski prema scenariju koji je napisala s Aleksandarom Hemonom i Davidom Mitchellom. Među ostalim glumcima se navode Jada Pinkett Smith, Lambert Wilson, Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick i Neil Patrick Harris. Nagađa se da će se Laurence Fishburne pojaviti u cameo ulozi, no ta glasina (još) nije potvrđena.

Obožavatelje vjerojatno najviše zanima moguća radnja u četvrtom filmu (pogotovo kad uzmemo u obzir Matrix Revolutions), no ona je i dalje stroga tajna tako da nam ne preostaje drugo nego čekati nove detalje ili barem neki teaser trailer.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti