"Nemoguća misija 7" u rujnu konačno nastavlja sa snimanjem

srijeda, 03. lipnja 2020.

Snimanje je bilo prekinuto još u veljači kad se trebalo početi snimati u Italiji

Foto: YouTube

Nova Nemoguća misija (Mission: Impossible 7) u rujnu će nastaviti sa snimanjem nakon što je ranije ove godine (krajem veljače) sve bilo stopirano zbog pandemije koronavirusom, ekskluzivno saznaje Variety.

Ovu informaciju podijelio je glumac Simon Pegg (Benji Dunn u filmovima) koji je naveo kako će rujan označiti ponovni početak za film, te da će se prve snimiti scene na otvorenom: "To se čini vrlo mogućim, a naravno da će se za to poduzeti sve potrebne mjere." Glumac se usput i našalio kako će borbene scene morati snimati "udaljeni dva metra, po preporukama".

"Za ljude koji rade jedni blizu drugih morat će se znati da su zdravi. Ne znam po kojem principu će se testirati, niti koliko često će to trebati biti", dodao je.

Planovi da se nastavi snimanje velikog projekta kao što je Nemoguća misija 7 koja ima ogromnu ekipu i hrpu glumaca, te se snima na raznim lokacijama, svakako je veliki korak za globalnu filmsku industriju. Planove za početak snimanja u rujnu potvrdio je i prvi pomoćnik redatelja Tommy Gormley.

Ukoliko sve prođe prema trenutnom planu, Nemoguću misiju 7 očekujemo 19. studenog 2021. godine (Paramount je datum pomaknuo s planiranog 23. srpnja zbog stanke sa snimanjem). Godinu kasnije očekujemo i Nemoguću misiju 8.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >