Stiže li druga sezona serije "Space Force"?

utorak, 02. lipnja 2020.

Čeka se zeleno svjetlo za 2. sezonu humoristične serije u kojoj Steve Carell ima glavnu ulogu

Netflixova humoristična serija Space Force koja dolazi iz pera Stevea Carella i showrunnera serije U uredu Grega Danielsa, u svojoj je glumačkoj ekipi osim Carella imala i druga velika glumačka imena, kao što su John Malkovich, Ben Schwartz, Lisa Kudrow i Jane Lynch.

Nevjerojatna glumačka ekipa uspjela se okupiti za jednu sezonu humoristične serije o generalu s nelakim zadatkom pred sobom, a hoće li to učiniti i za drugu sezonu?

Službenih vijesti još nema, ali Carell i Daniels već imaju nekoliko raznih priča koje bi željeli uklopiti u seriju, a u nedavnom razgovoru za Collider, Daniels je otkrio kako su preliminarni radovi oko nove sezone počeli, iako im Netflix još nije dao zeleno svjetlo:

"Svakako se nadamo dobiti još nekoliko sezona i već smo počeli okupljati glavne scenariste kako bismo raspravili o tome što bi se mogla dogoditi sljedeće godine. Nisu nam još odobrili nastavak, ali imamo još puno toga što bismo htjeli nastaviti."

Onima koji su već gledali prvu sezonu na Netflixu poznato je kako je sezona završila s nekim otvorenim pitanjima i svi se nadaju kako će imati šansu dobiti odgovore na ta pitanja.

M.M.K.

Komentari (2)
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >