Treća sezona dokumentarne serije "U divljini s Bearom Gryllsom"

nedjelja, 31. svibnja 2020.

Poznate osobe testiraju granice vlastite izdržljivosti "U divljini s Bearom Gryllsom'

Foto: Nova TV

Od srijede, 3. lipnja, na Doma TV-u počinje treća sezona uzbudljive dokumentarne serije U divljini s Bearom Gryllsom koja donosi nove i dosad neviđene avanture poznatog junaka i stručnjaka za preživljavanje koji svaku epizodu bira poznate i slavne suputnike da mu se pridruže i testiraju granice vlastite izdržljivosti u divljini.

Treća sezona dokumentarne serije U divljini s Bearom Gryllsom osim već dobro poznatog britanskog avanturista i pustolova donosi nova lica poput Nicka Jonasa, Courteney Cox, Shaquilla O'Nealla, Julie Roberts i Vanesse Hudgens koji će posjetiti nevjerojatne krajolike i lokacije diljem svijeta na kojima će se suočiti sa životom u divljini.

Podrška na svakom koraku bit će Bear Grylls koji će svojim zapanjujućim tehnikama preživljavanja svojim slavnim suputnicima demonstrirati načine kako se izvući iz prijeteće situacije. U svakoj epizodi gledatelje očekuju novi slavni gosti i divlje avanture na kojima će zvijezde uz Beara Gryllsa iskusiti neke od najluđih pustolovina.

U trećoj sezoni Nick Jonas pridružit će se Bearu u snježnoj planinskoj pustolovini u Sierra Nevadi tijekom mećave, dok će se Julianne Hough pridružiti Bearu na pješačenju Afrikom, gdje im krdo slonova blokira put. Courteney Cox s Bearom će se zaputiti u Irsku, gdje će se penjati na zubate vrhove i spuštati niz strme litice, a Shaquille O'Neal pridružit će se Bearu u planinama Adirondack sjeverno od New Yorka, gdje ih čekaju gusta šuma, pijavice i strme litice. Lindsey Vonn s Bearom će se upustiti u avanturu na francuskom otoku Korizici gdje će plivati i jesti morske ježince, dok će Mel B otputovati u Wales, gdje će gledatelji vidjeti kako pruža neobičnu prvu pomoć Bearu nakon uboda meduza.

Marshawn Lynch pridružit će se Bearu na francuskom otoku Korzici, gdje će krenuti u lov na vepra, a Glumac Sterling K. Brown s Bearom će se zaputiti prema visokim planinama Colorada gdje se će se boriti protiv niskih temperatura, a Julia Roberts testirat će svoje granice izdržljivosti u Keniji gdje će ona i Bear prolaziti kroz surovi pustinjski krajolik, kanjone i rijeke kako bi dostavili cjepivo u zabačeno selo. Nakon dramatičnog spuštanja iz helikoptera Bear i holivudska miljenica Vanessa Hudgens penjat će se na golemi uspavani vulkan i doći oči u oči s čegrtušom, koja će se pretvoriti u večeru.

Nove avanture neustrašivog Beara Gryllsa i njegovih poznatih suputnika ne propustite pratiti u trećoj sezoni dokumentarne serije U divljini s Bearom Gryllsom od srijede, 3. lipnja na kanalu Doma TV!

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti