TV Preporuke dana – Nedjelja 31.5.

nedjelja, 31. svibnja 2020.

Još jedna nedjeljna večer uz velik izbor starijih filmova i jedan novi

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 31.5.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:20 sati

FILMOVI

Nezaustavljivi, RTL u 20 sati
Film je inspiriran stvarnim događajem koji se odvio prije nekoliko godina kad se teretni vlak koji je prevozio tisuće galona otrovnih kiselina oteo kontroli i jurio stotinjak kilometara bez strojovođe ugrožavajući živote 50 000 ljudi.

Hitman - agent 47, RTL 2 u 20:15 sati
Genetski stvoren elitni ubojica, poznat kao Agent 47 (Timothy Olyphant), izvršava ubojstva prema nalogu misteriozne organizacije. Uvijek nepogrešiv, Agent 47 najpoznatiji je atentator na svijetu. Nemilosrdni egzekutor ima novi zadatak - smaknuti ruskog šefa države Belicoffa (Ulrich Thomsen), no zbog nekolicine predsjednikovih dvojnika, Agent 47 ne uspijeva pronaći pravu metu.

Mostovi okruga Madison, HTV 2 u 22:15 sati
Dvoje običnih ljudi slučajno su se susreli i doživjeli nesvakidašnju romansu. Legendarni Clint Eastwood i Meryl Streep zvijezde su ove strastvene priče o čvrsto povezanim životima – usamljena farmerova supruga i lutajući fotograf ući će u romantičnu vezu koja će ih, iako kratka, oboje duboko promijeniti. Ovo je ekranizacija istoimenog ljubavnog romana, jedne od najpopularnijih knjiga u novije doba koju je na temelju vlastitog iskustva napisao Robert James Waller. Meryl Streep ostvarila je kao zaljubljena kućanica Francesca vjerojatno najbolju ulogu u karijeri.

Luda djevojačka, Nova TV u 22:40 sati
Pet najboljih frendica s fakulteta nakon punih 10 godina ponovno se sastaje i odlučuje provesti ludi vikend u Miamiju. Međutim, njihovo ludo partijanje naglo prelazi sve legalne granice kada slučajno ubiju muškog stripera. Kako pokušavaju pronaći izlaz iz nimalo ugodne situacije, njihova noć će otići u nekim potpuno neočekivanim smjerovima i u konačnici ih zbližiti u trenucima kada će im to najviše biti potrebno.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti