Manny Jacinto pridružio se Melissi McCarthy i Nicole Kidman u novoj seriji

petak, 29. svibnja 2020.

Hulu već godinu dana radi na seriji "Nine Perfect Strangers" čija je autorica Liane Moriarty

Foto: PR Photos

Manny Jacinto najnovije je glumačko pojačanje dramskoj seriji Nine Perfect Strangers koju radi streaming servis Hulu.

Zvijezda serije Dobro mjesto ovime se pridružio Melissi McCarthy i Nicole Kidman, a riječ je o ekranizaciji istoimene knjige Liane Moriarty čija je prethodna knjiga Male laži imala uspješnu televizijsku adaptaciju na kanalu HBO.

Radnja knjige smještena je u wellness odmaralište Tranquillum koji devetero građana obećava ozdravljenje i transformaciju kako bi počeli kvalitetnije i zdravije živjeti. Šefica resorta Masha (Kidman) promatra ih tijekom 10 dana, a njezin je cilj, navodno, ozdraviti im tijelo i dušu. No, ovih devet savršenih stranaca nemaju pojma što ih zapravo čeka.

Jacinto će se naći u ulozi Yaoa koji se nakon direktnog susreta sa smrću upoznao s Mashom i postao njezina desna ruka u navedenom resortu, tako da je u potpunosti odan i njoj i njezinim tehnikama. McCarthy je dobila ulogu Frances, jedne od devetero stranaca. Serija okuplja većinu ekipe koja je radila na Malim lažima, od glumaca do producenata.

Prava na knjigu Nine Perfect Strangers Hulu je otkupio još u srpnju 2018., a na seriji su krenuli raditi u svibnju prošle godine tako da se na malim ekranima trebala naći krajem ove godine, no zbog razvoja situacije uzrokovane pandemijom koronavirusa trenutno je odgođena do daljnjeg.

Mannyja Jacinta gledat ćemo i uz Toma Cruisea i Milesa Tellera u novom Top Gunu, Top Gun: Maverick koji prema trenutnom rasporedu u kina stiže 23. prosinca.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti