Nicholas Hoult napušta "Nemoguću misiju"

utorak, 26. svibnja 2020.

Pandemija koronavirusa poremetila je rasporede snimanja te će Houlta u ulozi negativca zamijeniti Esai Morales

Serija The Great donijela je Nicholasu Houltu veliku i zabavnu ulogu, sličnu onoj kakvu je imao u oskarovskom filmu Miljenica. No čini se kako je upravo ta serija, odnosno odgađanje snimanja radi koronavirusa, uzrok što je izgubio veliku filmsku ulogu.

Neočekivana gužva u rasporedu natjerala je Houlta da odustane od uloge u narednoj Nemogućoj misiji, a ne njegovo mjesto - u ulogu negativca - stići će Esai Morales.

Redatelj Christopher McQuarrie će se ponovno primiti redateljske palice, a Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Ving Rhames i Simon Pegg vratit će se za još dva filmu u franšizi, koji bi trebali biti snimani istovremeno.

Snimanje filmova trebalo je krenuti taman kad je pandemija pogodila i sve se prekinulo. Radi odgoda u snimanju svima su se rasporedi poremetili tako da je Hoult morao propustiti ovu priliku.

Sedma Nemoguća misija pružit će dobrodošlicu novim licima koje će utjeloviti Pom Klementieff, Hayley Atwell, Shea Whigham i veteran iz originalnog filma iz 1996. Henry Czerny kao Eugene Kittridge. Film bi trebao stići 19. studenog 2021., a osmi film trenutno drži datum izlaska 4. studeni 2022. godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti