Dakota Fanning protiv svih u novoj sezoni serije "The Alienist"

ponedjeljak, 25. svibnja 2020.

Stigla je prva najava druge sezone serije "The Alienist" koja nosi naziv "The Alienist: Angel of Darkness"

Nakon čekanja od dvije godine na male se ekrane napokon vraća serija The Alienist, a danas imamo prilike i vidjeti prvi trailer za neočekivano uspješnu dramu o lovu na serijske ubojice u vremenu kada se još nije znalo što su to serijski ubojice, smještenu u New York na prijelazu stoljeća.

Prva sezona serije prikazana je 2018. godine i postala je neočekivani hit za kanal TNT te dobila vrlo dobre kritike. Nova sezona nosi naziv The Alienist: Angel of Darkness, a na male ekrane stiže u srpnju.

Druga sezona temelji se na romanu Angel of Darkness Caleba Carra, autora koji je također napisao roman po kojem je snimljena prva sezona.

Nove epizode pratit će Saru Howard (Dakota Fanning) koja je otvorila vlastitu privatnu detektivsku agenciju. Uz nju se vraćaju i dr. Laszlo Kreizler (Daniel Brühl), naslovni "alienist" koji genijalno i ekscentrično psihološki profilira svoje kriminalce te John Moore (Luke Evans), koji sada radi kao novinar New York Timesa.

Dinamični trojac pred sobom ima slučaj nestalog djeteta španjolskog konzula, a putem će otkriti koliko duboko seže korupcija, kako snažno izraženi seksizam utječe na sve te koji novi ubojica bi mogao stajati iza svega.

Showrunner sezone jest Stuart Carolan, a režiju potpisuje David Caffrey. Nove epizode stižu na TNT 26. srpnja.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >