"Tuca & Bertie" ipak dobile drugu sezonu

ponedjeljak, 25. svibnja 2020.

Nakon što je Netflix otkazano popularnu animiranu seriju nakon samo jedne sezone, Adult Swim ju je odlučio preuzeti za drugu sezonu

Animirana serija Tuca & Bertie je nakon samo jedne sezone na Netflixu otkazana, što je ražalostilo mnogobrojne fanove serije. No, kreatorica serije Lisa Hanawalt i svi fanovi mogu se ponovno veseliti jer je Adult Swim odlučio obnoviti seriju za drugu sezonu!

Zvijezde serije Tiffany Haddish i Ali Wong posudit će svoje glasove naslovnim likovima i u drugoj sezoni, koja stiže 2021. godine.

Serija Tuca & Bertie prati Tucu (Haddish) i Bertie (Wong), dvije čovjekolike ptice, najbolje prijateljice, koje žive u istoj zgradi. Tuca je slobodoumna za razliku od nervozne i puno praktičnije Bertie. Steven Yeun također posuđuje svoj glas i to Bertienom dečku Speckleu.

Kritičari i fanovi hvalili su seriju radi empatičnog odnosa prema pitanjima mentalnog zdravlja, ovisnostima i traumi, a posebne su pohvale dobili radi kompletno ženske produkcijske ekipe i većinski ženske glumačke ekipe, što je iznimna rijetkost u industriji.

Nova sezona na Adult Swim stiže sljedeće godine, ali točan datum još nije određen.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti