Zack Snyder ipak neće ponovno snimati željene scene za #SnyderCut

ponedjeljak, 25. svibnja 2020.

HBO Max mu za to nije dao zeleno svjetlo

Foto: YouTube

Nakon godina čekanja konačno smo dobili vijest kako će Zack Snyder imati priliku svijetu pokazati svoju verziju Lige pravde pa sad pomalo stižu detalji o projektu.

Zack Snyder ima neke ideje za završetak svoje verzije filma o superjunacima, ali čini se da HBO Max nije pristao na sve njih. Naime, nisu pristali na ideju da se određene scene ponovno snimaju s glumcima, već samo dodatni dijalozi. Novac koji će dobiti za dovršavanje projekta (navodno je riječ o 20 do 30 milijuna dolara) moći će biti potrošen na post-produkciju, specijalne efekte, glazbu te čak i na ADR (Automated Dialogue Replacement), ali nikakvo dodatno snimanje scena nije u planu, prenosi The Wrap.

Iako je zvučalo predobro da bi bilo istinito da se zaista okupe velike glavne face iz filma, bilo bi zbilja vrlo teško okupiti ih u tako kratkom vremenu, pogotovo zbog toga što još uvijek vrijede pravila karantene, a i priličan iznos bio bi potrošen na njihove honorare (Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot, Jason Momoa, Ezra Miller, Ray Fisher, Jeremy Irons, Diane Lane, Connie Nielsen, J. K. Simmons).

Snyderova Liga pravde bi se na HBO Max-u trebala naći tijekom 2021. godine.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti