Miniserija "Slijepa ulica" na HRT-u

subota, 23. svibnja 2020.

Na Drugom programu Hrvatske radiotelevizije pratite nove epizode nevjerojatne miniserije "Slijepa ulica"

Na Drugi program Hrvatske radiotelevizije u subotu, 23. svibnja u 23 sata stiže psihološki triler, miniserija Slijepa ulica.

Miniserija Slijepa ulica nevjerojatan je psihološki triler o cijenjenoj znanstvenici i jednom jedinom iracionalnom činu zbog kojeg završava na suđenju za ubojstvo. Serija je snimljena prema romanu Louise Doughty.

Što je uglednu genetičarku koja je uvijek poštovala zakon moglo dovesti na optuženičku klupu Središnjeg kaznenog suda u Londonu? Sumnja se da je sudjelovala u nasilnom zločinu i mogla bi biti razotkrivena u vrlo kompromitirajućoj laži.

U 2. epizodi nakon napada shrvana se Yvonne zatvara. Ne može razgovarati ni s policijom ni sa suprugom. No budući da je izložena napadima sa svih strana, nađe se pred zidom i savjet potraži od bivšeg ljubavnika Costleya. Sastaju se posljednji put i provode strastveno poslijepodne. Costley zatim preuzme kontrolu nad situacijom, a Yvonne iz jedne noćne more tone u drugu.

U seriji glume Emily Watson (dr. Yvonne Carmichael), Ben Chaplin (Mark Costley), Mark Bonnar (dr. Gary Carmichael), Steven Elder (George Selway), Kezia Burrows (Kate Costley), Susan Lynch (Susannah). Scenaristica je Amanda Coe, a redateljica Jessica Hobbs.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti