Charlize Theron kao besmrtna ratnica u novom Netflixovom filmu

petak, 22. svibnja 2020.

Film "The Old Guard" predstavljen je prvim trailerom, a radi se o adaptaciji istoimenog stripa

Charlize Theron se vratila u akcijski žanr u svom najnovijem projektu, filmu The Old Guard, koji stiže na Netflix, a danas imamo prilike vidjeti i prve kadrove.

Film je rađen prema istoimenom fantasy-akcijskom stripu koji je napisao Greg Rucka, a ilustrirao Leandro Fernandez. Sam Rucka potpisuje scenarij za film, koji režira Gina Prince-Bythewood.

Theron se nalazi u glavnoj ulozi kao vođa grupe besmrtnih plaćenika, koji se bore kako bi ostali u sjeni kada se čini da bi njihovo postojanje moglo postati javno i poznato svima.

Službeni sinopsis malo detaljnije otkriva radnju:

Predvođena ratnicom imena Andy (Theron), tajna grupa usko povezanih plaćenika sa zagonetnom besmrtnosti stoljećima se bori kako bi zaštitila smrtnike. No kada krenu na jednu hitnu misiju njihove su izvanredne sposobnosti odjednom otkrivene i sad je na Andy i Nile (KiKi Layne), najnovijoj članici grupe, da pokušaju eliminirati prijetnju - ljude koji žele iskoristiti i unovčiti njihovu sposobnost pod svaku cijenu.

Uz Theron u glavnoj ulozi, u filmu još glume Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Harry Melling, Van Veronica Ngo, Matthias Schoenaerts i Chiwetel Ejiofor.

The Old Guard stiže na Netflix 10. srpnja.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >