TV Preporuke dana – Nedjelja 24.5.

nedjelja, 24. svibnja 2020.

Još jedna nedjeljna večer uz velik izbor starijih filmova

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 24.5.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:20 sati

Jamestown, HTV 2 u 22:10 sati
Zamijećen je brod nedaleko obale što navješćuje dolazak supruge Jamesa Reada. Jocelyn se posluži podmuklim planom kako bi iskoristila Sharrowove veze s Pamunkeyjima za svoj politički probitak, a Massinger se osvećuje Ruttersu.

FILMOVI

Istiniti zločin, Doma TV u 19:55 sati
Jedan od manje razvikanih filmova Clinta Eastwooda, u kojem ta neprijeporna veličina još jednom obnaša dvostruku ulogu - glavnoga glumca i redatelja, ovaj film je istovremeno studija karaktera nesimpatičnoga glavnog junaka, triler o neriješenom ubojstvu te čvrsta polemika protiv smrtne kazne. Eastwood te kompleksne sastavnice spaja vješto i neprimjetno u film koji svojom tečnom ozbiljnošću i brižno građenom atmosferom s lakoćom osvaja gledatelja željnog kvalitetnog uratka.

Armageddon, RTL u 20 sati
Samo 18 dana dijeli Zemlju od sudara s meteorom veličine Teksasa, koji će uništiti sve oblike života. Stručnjaci NASA-e na čelu s direktorom Danom Trumanom, ne imajući drugog izlaza, pozivaju u pomoć najvećeg stručnjaka u bušenju nafte Harryja S. Stampera na hitno savjetovanje. Harryja, međutim, muče sasvim drugi problemi: njegov najbolji radnik, A. J. Frost ujedno je i ljubavnik njegove kćeri Grace.

Korak ispred, RTL 2 u 20:15 sati
Zbog problema s alkoholom šefa floridske policijske postaje, Matta Whitlocka (Denzel Washington) napustila je supruga Alex (Eva Mendes), pa on sada ima ljubavnicu Ann Merai Harrison (Sanaa Lathan). No Ann Merai nedavno je dijagnosticiran neizlječivi oblik raka i ona se namjerava odužiti Whitlocku na vjernosti i isplatiti mu svoje životno osiguranje. Međutim, kada u iznenadnom požaru Ann i njezin suprug poginu, Alex se vraća na scenu kao detektivka i otkriva da je njezin bivši suprug prvoosumnjičeni za ubojstvo.

Putnici, Nova TV u 22:10 sati
Tijekom rutinskog putovanja kroz svemir koje ih vodi prema novom domu, dvoje putnika bude se devedeset godina prerano, nakon što se brod pokvari. Uskoro se Jim i Aurora suoče s činjenicom da će ostatak života provesti na brodu gdje će uživati u svim blagodatima koje su ikada mogli zamisliti, a nedugo potom pojavljuju se i uzajamne simpatije... Sve dok ne otkriju da se brod nalazi u smrtonosnoj opasnosti.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti