TV Preporuke dana – Petak 22.5.

petak, 22. svibnja 2020.

Današnja večer donosi odlične filmove

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 22.5.

SERIJE / EMISIJE

Kud puklo da puklo, Nova TV u 20:15 sati
Denis predlaže Katarini da se vjenčaju još danas. Katarina je zbunjena, ali ipak pristaje, iako joj je malo krivo što neće imati pravu svadbu. Kumovi su im Krešimir (Katin) i Tomislav (Denisov). Pred Damirom Denis namjerno govori velečasnome da ih mora vjenčati danas. Velečasni Mirko negoduje jer nisu prošli zaručnički tečaj, ali ga Denis suptilno podsjeća na donaciju za šljunak, te vel. Mirko pristaje.

Deset malih vojnika, HTV 2 u 21 sat
Godina je 1939., a Europa je na rubu rata. Deset stranaca sumnjive prošlosti pozvano je na otok Soldier, izoliranu stijenu u blizini obale Devona u južnoj Engleskoj. Odsječeni od kopna i s misteriozno odsutnim domaćinom, svatko od njih optužen je za strašan zločin, a kad počnu misteriozno umirati, svi shvate da je ubojica među njima. Tko će preživjeti? I tko je ubojica?

FILMOVI

Terminal, HTV 1 u 20:05 sati
Viktor Navorski (Tom Hanks), stanovnik istočne Europe, dolazi u New York u najnezgodnijem trenutku. Naime, nekoliko trenutaka prije nego mu je avion trebao poletjeti u njegovoj je državi izbio rat koji je razbio njeno jedinstvo pa američke vlasti ne mogu prihvatiti Viktorovu putovnicu kao valjanu. On se iznenada nađe u nestvarnoj situaciji: nije mu dozvoljen ulazak u Ameriku, a nemoguće ga je deportirati. Navorski mora ostati na aerodromu dok se njegov status ne sredi...

Planet tame, RTL u 22 sata
Kad svemirski brod doživi havariju zbog meteorske kiše, spušta se na napušten pustinjski planet, a među nekoliko preživjelih je i okorjeli hladnokrvni ubojica Riddick (Vin Diesel). Nakon što pronalaze napušteno postrojenje i vodu, ostatku posade se čini da jedina opasnost na planetu s tri sunca i bez noći prijeti od Riddicka. Uskoro će na težak način spoznati da se u podzemlju nalaze ubojita čudovišta koja ne izlaze na svjetlo, a gotovo istodobno saznaju da uskoro dolazi pomrčina sva tri sunca koja će planet zaviti u tamu na više dana, a oni će postati lovinom. Jedini tko im može pomoći je Riddick...

Nevina laž, HTV 1 u 22:45 sati
Kada brbljava Amerikanka u svoj dom primi trojicu sudanskih izbjeglica ni ne sluti kako će joj se život promijeniti – na bolje. Sudar kultura proizvest će niz smiješanih situacija, ali i jednu sasvim ozbiljnu kojoj će za cilj biti dovesti na sigurno sestru jednog od novo pristiglih ukućana.

Profesionalci u akciji, Nova TV u 23:10 sati
Bruce Willis i Tracy Morgan glume dvojicu policajaca partnera koji na potpuno nekonvencionalan način rješavaju svoje slučajeve. Tijekom jednog njihovog radnog dana kojeg pratimo, njih dvojica pokušat će riješiti probleme koji uključuju ukradenu bejzbolsku sličicu i lokalne mafijaše koji se pokušavaju izvući s ukradenim novcem.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti