Neočekivana promjena za "Greyhound": film s Tomom Hanksom stiže na Apple TV+

četvrtak, 21. svibnja 2020.

Sony ga je prvo pomaknuo s ove na sljedeću godinu, ali po najnovijim vijestima film u potpunosti preskače kina

Foto: YouTube

Akcijska drama Greyhound ipak neće doživjeti svoju kino premijeru.

Film čija je radnja smještena u vrijeme Drugog svjetskog rata trebala je svoju premijeru imati 12. lipnja, a početkom nepovoljne situacije u svijetu zbog koronavirusa i zatvaranja kina i produkcije Sony je film maknuo s rasporeda i odgodio ga na neodređeno. Sad TheWrap iz povjerljivog izvora prenosi kako film uopće nećemo moći gledati u kinima, već dolazi direktno na streaming servis Apple TV+ što je vidljivo i na YouTube kanalu Sonyja.

U režiji Aarona Schneidera glavna zvijezda filma je Tom Hanks kao novi kapetan Ernest Krause koji s konvojem savezničkih brodova na kojima se nalazi tisuće vojnika prelazi izdajničke vode Sjevernog Atlantika dok ih pokušavaju uloviti nacističke podmornice. Jednu od njih će lako pobijediti, ali to je tek početak.

Film se temelji na istinitoj priči o Bitci za Atlantik, a snimljen je prema romanu The Good Shepherd C. S.-a Forestera s tim da je Hanks napravio adaptaciju scenarija. U ostalim ulogama su Stephen Graham, Rob Morgan i Elisabeth Shue.

Trenutno nije poznato kad ćemo Greyhound moći gledati na Apple TV+. Prisjetimo se trailera za film koji je izišao još početkom ožujka.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >